Front Garden
Front Garden

press to zoom
Rear Garden
Rear Garden

press to zoom
Rear Garden
Rear Garden

press to zoom
Front Garden
Front Garden

press to zoom
1/3

CAMBERWELL

BRIEF

A completely disused site in the leafy area of Camberwell, South London is to be transformed into seven apartments with communal gardens. The outdoor space should maintain the lush green feel of the nearby conservation area, whilst also providing screening, dining and storage for bicycles.

WHAT

New Residential

WHERE

Camberwell

WHEN

May 2020

Both front and rear gardens are planted with a similar palette, although formal at the front and with a woodland style at the back. Greens and whites are used throughout with variety provided in form and texture of foliage and flowers. Lots of trees are used to screen the site from neighbours as well as casting dappled shade and shelter for a natural, overgrown look.